Termeni si Conditii

“Termeni si Conditii” reprezinta acordul legal dintre dumneavoastra si site-ul anunturiurgent.ro

Termenii "anunturiurgent.ro", „Anunturiurgent”, "Anunturiurgent.Ro", "site-ul", „site”, "noi" reprezinta www.anunturiurgent.ro si serviciile sale oferite prin acest site. Va rugam sa cititi acesti Termeni si Conditii pentru utilizarea in orice mod a prezentului site.

Termenul "Utilizatorul", "Utilizator" reprezinta toate persoanele fizice si/sau juridice care acceseaza si folosesc site-ul anunturiurgent.ro, indiferent de motiv.

“Anunt”, “Anunturi” este oferta publica lansata de un utilizator cu scopul de a fi publicata de catre site.

“Serviciu” , “Serviciile” reprezinta un serviciu care poate fi comercializat conform legii si care nu incalca limitele impuse prin acesti Termeni si Conditii. Site-urile si/sau paginile de internet ce apartin unor terti si care sunt accesate de catre utilizator ca urmare a legaturilor disponibile pe site nu fac obiectul si nici nu intra in sfera acestor Termeni si Conditii.

“Operator”, “Operatori” sunt persoane special instruite de catre site pentru verificarea si moderarea continutului anunturilor publicate de catre utilizatori pe site

Prin accesarea anunturiurgent.ro sunteti de acord cu termenii de mai sus, care sunt folositi pentru a ne asigura ca site-ul functioneaza pentru toata lumea.

Prin acordul dumneavoastra referitor la acesti Termeni si Conditii, declarati si garantati ca aveti 18 ani si capacitate deplina de exercitiu iar in cazul persoanelor juridice ca reprezentati o societate inmatriculata si functionati in conformitate cu legislatia din Romania iar reprezentantii sunt autorizati sa exprime acordul societati legat cu privire la accesarea, vizitarea si utilizarea in orice alt mod a site-ului.

anunturiurgent.ro isi rezerva dreptul de a modifica, schimba, inlatura sau adauga termeni si conditii prezentului regulament, incluzand, dar nelimitandu-se la acestea: termeni, taxe aplicabile, politici de functionare si utilizare. anunturiurgent.ro poate beneficia de acest drept fara notificari sau instiintari prealabile. Indiferent de instiintarile prealabile, utilizarea continua a serviciilor reprezinta acordul dumneavoastra asupra acestor modificari. Verificarea periodica a modificarilor si schimbarilor intervenite precum si corectitudinea datelor de contact furnizate de dumneavoastra sunt in intregime responsabilitatea dumneavoastra. Acordul se face prin completarea formularului de inregistrare si ulterior prin activarea prin e-mailul trimis de catre anunturiurgent.ro pe adresa furnizata de dumneavoastra

DACA NU SUNTETI DE ACORD CU PREZENTII TERMENI, NU COMPLETATI FORMULARUL DE INREGISTRARE,NU VA AUTENTIFICATI CU CONTUL SI PAROLA INDIVIDUALA.

DACA NU AVETI IMPLINITA VARSTA MINIMA SOLICITATA SI NU PUTETI DOVEDI EXISTENTA ACORDULUI PARINTILOR ORI A TUTORELUI,NU ACCESATI SITE-UL ANUNTURIURGENT.RO!

Daca un parinte sau un tutore are cunostinta ca, copii sai au accesat site-ul datele lor cu caracter personal, acesta trebuie sa ne informeze imediat. In cazul in care site-ul descopera ca o persoana care nu a implinit varsta de 18 ani i-a furnizat date cu caracter personal, va distruge aceste informatii de pe serverele sale imediat, cu exceptia cazului in care parintele sau tutorele isi da consimtamantul explicit pentru prelucrarea de catre site a datelor cu caracter personal ale copilului in scopurile specificate.

Site-ul contine legaturi “link” , “link-uri” sau trimiteri catre alte site-uri sau pagini web iar accesarea si utilizarea acestora li se vor aplica termeni si conditiile de utilizare specifice acestora, site-ul nefiind raspunzator si neasumandu-si nici o obligatie pentru continutul respectivelor site-uri si/sau cu privire la orice alte legaturi/trimiteri din acestea catre alte site-uri sau pagini web. Includerea acestor legaturi si sau trimiteri in website este facuta de regula pentru ajutorul sau in interesul utilizatorului, iar in alte cazuri in scop publicitar. Intrucat site-ul nu poate garanta sau controla actualitatea/exactitatea informatiilor prezente pe site-urile unor terti, la care se face trimitere de pe site, utilizatorul acceseaza acele site-uri si/sau le foloseste produsele/serviciile exclusiv pe propriul risc si pe propria raspundere.

Ca utilizator sunteti responsabil de propriile actiuni precum si de consecintele pe care acestea le pot avea, in urma publicarii materialelor pe care le incarcati, puneti la dispozitie in mod public pe contul dumneavoastra anunturiurgent.ro, chiar si fara a fi inregistrat in momentul in care va activati anuntul pe anunturiurgent.ro

anunturiurgent.ro va autorizeaza sa vizualizati si sa faceti download la o copie a materialelor de pe site doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. Continutul, textele, grafica, fotografiile, software-ul precum si alte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor nr. 8/1996, Ordonanta de Urgenta a Guvernului 123/2005 si legea 329/2006. Intregul material este proprietatea site-ului, continutul acestui site web este dreptul exclusiv al site-ului, drept protejat de legile in vigoare. Folosirea neautorizata a materialului reprezinta o incalcare a legii dreptului de autor sau a altor legi. Dumneavoastra nu aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale. Informatiile sunt stocate pe serverele care apartin sau care sunt inchiriate de catre site in tari din cadrul Uniunii Europene, accesul oricarui utilizator neautorizat este interzis. In caz de incercare si/sau accesare, fara drept, a acestor servere, constituie infractiune si se pedepseste conform legislatiei romane in vigoare.

anunturiurgent.ro nu va pretinde un drept de proprietate asupra materialelor pe care le furnizati site-ului sau pe care le postati, incarcati sau trimiteti. Totusi, transmitand aceste materiale, sunteti de acord sa acordati site-ului permisiunea de a utiliza materialele inclusiv sa le: copieze, distribuie, transmita, publice, reproduca, modifice mentionand numele dumneavoastra. Nu se vor pretinde si nici acorda niciun fel de compensatii pentru utilizarea materialului in felul aratat mai sus. Site-ul nu are obligatia de a posta pe site materialul furnizat de dumneavoastra. Site-ul are dreptul sa stearga materialul dumneavoastra in orice moment si fara a avea nevoie de un motiv in acest sens.

anunturiurgent.ro nu are obligatia de a controla informatiile oferite de catre utilizator si disponibile pe site. Materialul furnizat de catre utilizator poate fi neplacut, vatamator sau inexact uneori, poate contine greseli de scriere iar singurul raspunzator pentru forma, continutul sau exactitatea informatiei furnizate este utilizatorul. In eventualitatea unei dispute cu unul sau mai multi utilizatori, site-ul este absolvita de orice raspundere sau despagubire (directa sau indirecta) de orice fel si de orice natura, cunoscuta sau necunoscuta, ivita in vreun mod care are legatura cu disputele. De asemenea, site-ul isi rezerva dreptul de a stoca in baza de date anunturile si adresele de contact furnizate de catre utilizatori pe care poate sa le foloseasca in scopuri publicitare cu respectarea Politicii de confidentialitate. De asemenea, site-ul nu isi asuma nicio responsabilitate in cazul in care serviciile sale nu pot fi accesate de catre utilizatori, pe o perioada nelimitata de timp, din orice motive tehnice sau comerciale, nu ofera nicio garantie in cazul oricaror consecinte care pot aparea, cauzate de nefunctionarea serviciilor, intarzierea serviciilor sau securitatea aplicatiilor sale, cu exceptia datelor suspuse Politicii de Confidentialitate. Dumneavoastra luati cunostiinta si sunteti de acord cu faptul ca sunteti singurul responsabil pentru forma, continutul sau exactitatea informatiei plasate de dumneavoastra pe site.

Un anunt va fi creat prin completarea unui formular, disponibil pe site, in cadrul caruia trebuie introduse datele reale de contact ale utilizatorului, descrierea reala a produsului care face obiectul anuntului si presul. Prin trimiterea anuntului spre publicare catre site, utilizatorul declara ca este de acord in totalitate si neconditionat cu prevederile acestor Termeni si Conditii, fiind pe deplin de acord ca, in caz de nerespectare a acestora, sa fie tras la raspundere conform legislatiei in vigoare in Romania. Utilizatorul isi asuma in intregime raspunderea pentru continutul anuntului si pentru veridicitatea informatiilor publicate in anunt si/sau comunicate site-ului.


VALABILITATEA UNUI ANUNT ESTE DE 30 ZILE CALENDARISTICE

Site-ul are obligatia sa publice toate anunturile transmise de catre utilizatori prin intermediul formularului de adaugare anunt a site-ului care sunt conforme cu prevederile/conditiile impuse prin prezentul document. Site-ul se obliga sa remedieze in cel mai scurt timp posibil eventualele disfunctionalitati reclamate legate de functionarea site-ului in eventuale neconcordante intre datele furnizate in anunt de catre utilizator si datele publicate pe site, cu exceptia acelor neconcordante semnalate de catre utilizatori care se datoreaza faptului ca operatorii site-ului au modificat partial anuntul astfel incat acesta sa indeplineasca conditiile impuse prin prezentul document. Site-ul nu este responsabil de intarzierile cauzate de defectiuni tehnice aparute colaboratorilor si/sau partenerilor sai. Site-ul isi rezerva dreptul de a sterge sau modifica partial un anunt in cazul in care se constata ca acesta incalca Termenii si Conditiile in orice mod, in special in cazul in care acesta are un continut jignitor, calomnios, concurenta neloiala, incalca drepturile de proprietatea intelectuala ale unei terte persoane sau este contrar bunelor practici, actioneaza in detrimentul furnizorului, ori incalca in orice alt mod vreo prevedere legala. De asemenea site-ul isi rezerva dreptul de a suspenda, modifica, adauga sau sterge in orice moment si alte portiuni din continutul site-ului. Site-ul are dreptul de a sterge orice anunt sau de a bloca conturile in cazul in care exista suspiciunea ca prin intermediul anunturilor publicate sau a conturilor create s-au adus sau se pot aduce prejudicii referitoare la securitatea activitatilor altor utilizatori ai site-ului. De asemenea, in cazul in care anuntul afecteaza negativ reputatia site-ului sau sunt in orice alt mod daunatoare pentru site. Site-ul nu garanteaza in niciun fel si nici o masura pentru calitatea, cantitatea, disponibilitatea sau orice alte aspecte ale serviciilor descrise in anunturi. Potrivit legislatiei in vigoare, site-ul are obligatia sa informeze de indata autoritatile legale competente despre activitatile cu aparenta nelegala desfasurate de utilizatorii site-ului care incearca sa ocoleasca legislatia.

Utilizatorul declara pe propria raspundere ca este titularul tuturor drepturilor de proprietate intelectuala, inclusiv al drepturilor de autor in privinta continutului publicat, inclusiv fotografii si este de acord ca acesta sa fie pus la dispozitia publicului de site pe toate si oricare dintre platformele sale online, si prin alte mijloace, cum ar fi: comunicate de presa, televiziune, bannere, panouri publicitare si internet. Utlizatorilor le este interzisa creearea de conturi multiple pe site in scopul evitarii limitelor de anunturi publicabile gratuit. Site-ul isi rezerva dreptul de a face verificari pentru identificarea eventualelor conturi multiple, utilizand adresele de e-mail, numerele de telefon si adresele IP cu care s-au logat utilizatori pe site. In cazul in care sunt identificate conturi multiple apartinand aceluiasi utilizator, furnizorul va avea dreptul neingradit de stergere a acestora. Fiecare utilizator are obligatia de a pastra cu grija datele de acces ale contului/sesiunii. Va recomandam sa nu dezvaluiti nimanui numele de utilizator sau parola de acces sau alte date personale. Site-ul nu va va cere prin nici un mijloc existent posibil aceste date.

Verificarea si moderarea anunturilor publicate pe site de catre operatorii site-ului are ca scop inlaturarea anunturilor incomplete si/sau care nu respecta prevederile Termenilor si Conditiilor, incercand astfel sa le ofere celorlalti utilizatori un numar cat mai mic de anunturi eronate. Nu este permisa publicarea mai multor anunturi pentru acelasi produs, copy paste. Un anunt este valabil pentru un singur produs. Nu sunt admise spre publicare anunturi care fac referire la mai multe produse. Nu pot fi publicate anunturi false, interpretabile sau care contin date cu caracter personal in cadrul descrierii lor. Nu sunt admise spre publicare anunturi care contin preturi considerate neserioase de catre site (de exemplu: 1 Leu) preturi inferioare pietei/statisticilor aflate la dispozitia site-ului. Nu sunt admise spre publicare anunturi care contin poze preluate din alte surse (poze care prezinta sigla altor site-uri, inscrisuri sau poze cu titlu de prezentare oferite de producatori sau alte agentii media cu privire la obiectul anuntului), cu exceptia produselor sigilate.

Nu sunt admise spre publicare anunturi pentru: droguri, obiecte si materiale er...ce sau obscene;alcool si bauturi alcoolice;tigari si produse pe baza de tutun;servicii de ghicitoare, clarvazatoare, tarot si alte activitati similare;bunuri obtinute prin furt, jaf, intelatorii sau alte tipuri de infractiuni;bunuri periculoase pentru sanatatea si viata umana;bunuri inexistente;animale pe cale de disparitie;s.x platit, videochat s.x, masaj er...c sau alte servicii asemanatoare;oferte de locuri de munca care implica masaj er..ic, s.x platit sau activitati de videochat nud;oferte de job tip multi-level marketing/network marketing sau joburile de tip lucru de acasa prin Internet fara detalii;produse contrafacute sau replici ale unor produse originale;cererea de bunuri sau servicii, cu exceptia celor ce se incadreaza in categoria Locuri de Munca;materiale explozibile, articole pirotehnice (focuri de artificii, petarde, etc..);muzica, filme, software sau alte bunuri care incalca drepturile de autor si proprietate intelectuala;lucrari de diploma sau ajutor in scrierea unei lucrari de diploma, referate, etc..;servicii de imprumut, amanet, credite sau camata, camatarie sau alte activitati similare;produse farmaceutice si medicamete in afara legislatiei cu exceptia suplimentelor alimetare, vitamine, medicamente pe baza de plante;organe umane;arme din categoria armelor si munitii letale/neletale (arme militare, arme de vanatoare, arme de asomare, arme cu tranchilizante, arme de colectie, arme de panoplie) si arme albe (baionete, sabii, spade, florete, pumnale, cutite, sisuri, boxuri, castete, arbalete, arcuri, bate, maciuci si bastoane telescopice);arme si munitii letale/neletale care nu respecta Dispozitiile prevazute de catre Legea nr.295/2004 privind regimul armelor si al munitiilor, a normelor si amendamentelor ulterioare aduse legi la zi;jocuri de noroc, tranzactii virtuale;servicii de deblocare iCloud;bunuri ce se afla in afara tarii;anunturi tip oferta de munca: actori in filme pentru adulti;tot ce incalca legislatia romana, Constitutia din Romania si legislatia Uniuni Europene.

Nu publicati materiale cu caracter rasist, xenofob, antisemit si orice alt gen de material care incurajeaza ura unei anumite categorii umane, profesionale etc. Nu puteti publica materiale care incalca sau eludeaza, in orice fel, reglementarile legale in vigoare incluzand, dar fara a se limita la dreptul de autor, drepturile acordate inventatorilor, detinatorilor de marci si orice alte drepturi protejate de materia proprietatii intelectuale si industriale, dreptul la intimitate al persoanei, drepturi conferite de un contract sau alte drepturi detinute de catre terti. Nu pot fi publicate anunturi care contin link-uri catre alte site-uri SPAM. Nu este permisa manipularea cuvintelor cheie din continutul anuntului adica introducerea in titlul sau descrierea anuntului de cuvinte cheie care nu au legatura cu produsul/serviciul oferit. Se poate publica anunturi in alta limba decat Romana care vor respecta la fel acest document, Termeni si Conditii. Nu se admit anunturi care contin ca date de contact numere de telefon cu suprataxa. Nu sunt permise mesajele electronice nesolicitate (denumite general SPAM). Nu puteti folosi programe, dispozitive automate sau procedee manuale pentru a monitoriza sau copia paginile site-ului sau continutul acestuia, fara o autorizatie in scris din partea site-ului. Nu publicati anunturi care incalca prevederi ale legislatiei nationale romane, comunitare sau ale normelor de reglementare internationala.

Ca urmare a constatarii nerespectarii oricaror dintre prevederile prezentului document de catre oricare dintre anunturile publicate pe site (inclusiv cele platite), operatorii site-ului vor avea dreptul, in functie de situatia concreta, de la caz la caz fie sa modifice partial anuntul, in masura in care acest lucru este posibil, astfel incat sa se evite stergerea anuntului de pe site in totalitate si sa se indrepte erorile sau neadvertentele constatate, fie sa se intrerupa continuitatea publicarii anuntului prin refuzarea/anularea acestuia. Refuzarea/anularea anuntului inseamna dezactivarea postarii acestuia de pe site. In cazul refuzarii anuntului si stergerii acestuia de pe site, site-ul nu este obligat sa informeze utilizatorul despre motivul nepublicari anuntului, acesta avand posibilitatea de a remedia problema prin a publica un nou anunt respectand Termeni si Conditiile. In cazul in care utilizatorul publica in mod repetat anuntul fara a remedia problemele, site-ul isi rezerva dreptul de a bloca accesul utilizatorului la site in vederea postarii de noi anunturi si administrarii anunturilor existente.

In situatia modificarii Termenilor si Conditiilor, modificarile intervenite nu se vor aplica acordurilor care au fost incheiate intre site si utilizatori sub egida Termenilor si Conditiilor anteriori.

Orice anunt postat pe site de catre utilizator poate fi promovat direct pe site. Promovarea unui anunt consta in evidentierea sa in lista cu alta forma fata de celelalte anunturi normale si includerea anuntului in galeria de anunturi promovate (aceste anunturi sunt afisate aleatoriu, diferit la fiecare incarcare a paginii web). Zilele ramase nu se reporteaza si nu pot fi utilizate pentru promovarea unui produs diferit daca promovarea este intrerupta de catre utilizator.

Orice utilizator poate depune o plangere sau sesizare care priveste sau are legatura cu serviciile oferite de site, respectiv anunturile transmise / publicate / nepublicate pe site, in termen de maxim 24/ore de la data producerii evenimentului si/sau aparitiei cazului sesizat. Plangerile/sesizarile vor fi depuse prin intermediul formularului de contact aflat pe website. Plangerile/sesizarile vor fi analizate si vor primi raspuns in termen de maxim 30 zile lucratoare. Pentru a se adresa Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor, utilizatorul poate accesa link-ul: anpc.gov.ro

Conform prevederilor Legii pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, site-ul are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care utilizatorii le furnizeaza cu ocazia accesarii site-ului si/sau completarii formularelor disponibile pe site. Orice persoana care acceseaza site-ul si/sau care ofera date si/sau informatii cu caracter personal prin intermediul formularelor disponibile pe site, isi manifesta consimtamantul in mod expres si neechivoc ca site-ul sa prelucreze si sa colecteze datele cu caracter personal furnizate de utilizatori cu aceasta ocazie. Informatiile furnizate benevol in aceste formulare trebuie sa fie corecte si complete. In cazul furnizarii unor date false sau incomplete, site-ul are dreptul sa refuze sau anuleze calitatea de utilizator al site-ului.

In urma utilizarii site-ului, obtinem diverse informatii declarate de catre dumneavoastra. Toate aceste date furnizate de catre dumneavoastra vor fi folosite doar in scopurile enumerate mai jos si cu respectarea intocmai a drepturilor si libertatilor cu privire la viata privata, consfiintite si garantate de legislatia romana in vigoare. Aceste informatii le denumim “Date”. Aceste date vor fi prelucrate de catre site in conformitate cu prevederile legislatiei putand fi folosite in scopuri asociate functionarii site-ului, comercializarii produselor site-ului, pentru: statistici, forum, newsletter, concursuri, retele socializare. Dezabonarea la newsletter se face printr-un email folosind formularul de contact prin care solicitati acest lucru in cazul in care nu mai doriti sa primiti informati din partea site-ului. Orisice persoana are dreptul de a se opune in orice moment, in mod gratuit si fara nici o justificare, ca datele care ii vizeaza sa nu mai fie prelucrate in scop de marketing direct. Datele cu caracter personal colectate si procesate de catre site prin intermediul site-ului vor fi utilizate pentru scopurile asociate achizitionarii de catre utilizatori a serviciilor, respectiv prestarii in conditii optime a serviciilor, precum si, in general, a administrarii relatiei site-ului cu utilizatorii, in scopuri de marketing (inclusiv marketing direct), in vederea efectuarii de studii de piata si inclusiv intreprinderea de alte activitati de catre site, permise de lege, ce nu fac obiectul altor aprobari separate exprese din partea utilizatorului. In situatii exceptionale, conform prevederilor legale in vigoare, autoritatile pot solicita ca site-ul sa dezvaluie anumite informatii care pot conduce la identificarea unui utilizator, conform prevederilor legale aplicabile. Totodata, utilizatorul are dreptul sa se opuna prelucrarii datelor personale care il privesc si sa solicite stergerea datelor.

Drepturile si obligatiile partilor, mentionate in acesti Termeni si Conditii, precum si toate efectele juridice pe care acestea le produc sunt guvernate de legea romana in vigoare. Orice litigiu care are ca obiect o disputa in legatura cu acesti Termeni si Conditii urmeaza a fi solutionat doar de instantele competente de pe raza teritoriala a administratorului site-ului.

In cazul platii cursul de schimb este stabilit, in baza cursului stabilit de BNR in ziua precedenta platii.

Daca vreo prevedere din "Termeni si Conditii" este considerata invalida de catre forurile legale competente, invaliditatea unei asemenea prevederi nu va afecta valabilitatea celorlalte prevederi din Termeni si Conditii, acestea ramanand in vigoare. Acesti Termeni si Conditii constituie in intregime un acord incheiat intre dumneavoastra si anunturiurgent.ro in privinta utilizarii site-ului anunturiurgent.ro, constituind unica conventie dintre dumneavoastra si site si reglementeaza folosirea de catre dumneavoastra a serviciilor oferite de anunturiurgent.ro Acesti Termeni si Conditii pot fi modificati de site la anumite intervale, fara o anuntare sau o acceptare prealabila a utilizatorilor. Puteti citi cea mai recenta versiune a acestor conditii oricand, accesand aceasta pagina.

Intreaga raspundere civila si penala pentru informatiile publicate si/sau transmise in internet de catre utilizator, precum si pentru consecintele care pot aparea in urma acestor activitati, revine in exclusivitate utilizatorului. anunturiurgent.ro isi rezerva dreptul de a inceta furnizarea serviciilor sale catre orice utilizator, in cazul in care acesta a incalcat una dintre conditiile mentionate mai sus. La limita, isi rezerva dreptul de a inceta furnizarea serviciilor sale in orice moment.

anunturiurgent.ro s-a conformat prevederilor Regulamentului european nr. 679 din 27/04/2016 privind protectia datelor “GDPR”, intrat in vigoare in 25/05/2018, precum si prevederilor Legii nr. 190/2018 privind masuri de punere in aplicare a Regulamentului, adoptata de Parlamentul Romaniei. In vederea informarii dumneavoastra cu privire la protectia datelor cu caracter personal va rugam sa consultati Politica noastra de Confidentialitate disponibila pe site.

Daca nu sunteti de acord cu Termeni si Conditii-le, nu completati formularul de inregistrare, nu va autentificati cu contul si parola individuala.

Cu stima,
Echipa Anunturiurgent.Ro