Blocam Spamul & Spam Bots

Va aducem la cunostinta ca blocam toate spam-urile, roboti si postarile duplicat pe site!

Ne protejam impotriva:

spamului si robotilor;
persoanelor care posteaza repetat si identic aceleasi anunt;
persoanelor care folosesc cuvinte interzise si neadecvate;

Cum functioneaza?

Nu postati anunturi Duplicate

Cand un anunt nou este activat/validat de utilizator, site-ul inainte de al publica va verifica in baza de date daca de la aceeasi adresa de e-mail cu care a fost activat/validat, utilizator nu a postat deja ceva foarte similar. Cand un anunt este identificat ca duplicat, este marcat automat spam si dezactivat ulterior sters pentru a evita supraincarcarea bazei de date.

Procentul maxim acceptabil de similaritate/duplicat inseamna, atunci cand titlul/descrierea anuntului nu este similara cu oricare alt titlu/descriere din anunturile postate de acelasi utilizator/user. Procentul maxim de asemanare acceptat de site este de 60% din primele 500 de caractere ale anuntului. Un anunt poate avea maxim 3000 caractere.

Setari Anti-Bot

Site-ul este pe mod activat si verifica automat e-mailul si IP-ul utilizatorului daca apare inregistrat pe stopforumspam.com - baza de date online a spam-urilor. Cand se gaseste potrivirea, utilizatorul este interzis ca spam bot si blocat.

Utilizatorul care utilizeaza e-mail cu prea multe cifre (mai mult de 5) in e-mail va fi interzis/blocat Exemplu: Utilizatorul care utilizeaza e-mail mymail123456@gmail.com ar fi interzis

Cand utilizatorul utilizeaza un e-mail cu mai mult de doua puncte in partea stanga a e-mailului, acesta va fi interzis. E-mailurile cu multe puncte sunt de obicei folosite de spam. Exemplu: Cand utilizatorul utilizeaza e-mailul my.email.address@gmail.com, acesta nu va fi interzis dar daca utilizeaza e-mailul my.super.email.address@gmail.com, acesta va fi interzis

In orisicare situatie de blocare utilizatorul va fi informat printr-un mesaj flash.

Site-ul are o lista cu cuvinte interzise. Anuntul care contine doar unul din aceste cuvinte va fi blocat. Cand cuvantul interzis se gaseste in titlul sau descrierea anuntului, acest articol nu va fi adaugat si utilizatorul va fi interzis.

Acestea sunt cele mai importante restrictii in publicarea unui anunt pentru a nu fi blocat ca SPAM.

Daca nu sunteti de acord cu cele mentionate mai sus, nu completati formularul de inregistrare, nu va autentificati cu contul si parola individuala.

Nu va deranjati si nu pierdeti timpul incercand sa incalcati aceste reguli deoarece site-ul va va bloca automat contul, anunturile vor fi sterse si IP blocat.

Cu stima,
Echipa Anunturiurgent.Ro