Companii Recomandate

Pe prima pagina avem o sectiune speciala pentru companii care doresc sa se promoveze gratuit in cadrul site-ului.

Despre viitorul afaceri tale!

Te-ai gandit sa iti promovezi afacerea sau ideea.

Astazi internetul a devenit o parte importanta a vietii oamenilor, cand vine vorba de a face cumparaturi sau de cautarea unei anumite informatii despre un anumit produs sau serviciu. Astazi marea majoritate a oamenilor prefera sa-si faca cumparaturile online si numarul acestora este in creste si in Romania. Internetul a devenit cea mai puternica unealta de marketing si vanzari, disponibila. Promovarea pe internet ofera costuri rentabile pentru micile afaceri, pentru a-si putea face cunoscute produsele sau serviciile pe care le ofera, si chiar cu timpul sa-si creeze un nume si un brand, ceva care i-ar costa milioane bune daca ar face-o prin metodele conventionale. Promovarea online alaturi de alte metode: banner exchange, programe affiliate, etc.. vizand promovarea siteurilor proprii, elimina foarte multe costuri: costuri de printare, de cumparare de spatiu de publicitate pe tv sau radio si nici de plata a zeci de agentii de publicitate. In comparatie cu metotele traditionale de promovare, promovarea pe internet este mult mai ieftina, mai la indemana si mult mai comoda.

Fa un pas in fata.

Putem spune ca intr-un viitor apropiat metodele conventionale de publicitate si promovare vor disparea si asta deoarece din ce in ce mai multa lume alege sa-si promoveze afacearea online, sa-si creeze un website si sa-l faca cunoscut in tot mediul online. Un avantaj al promovari afacerilor online, este acela ca salvezi foarte mult timp in multe feluri. Avand un site bun pe internet, clientii dumneavoastra vor scuti foarte mult timp pentru a se informa despre produsele si serviciile care le sunt oferite, despre cum sa le foloseasca si care sunt beneficiile acestora si nu in ultimul rand timpul pierdut de a se deplasa la sedii.

Actioneaza!

In fiecare zi din ce in ce mai multa lume apeleaza la internet pentru a gasi solutii rapide. Fie ca este vorba despre cautarea de noi antreprenori, de avocati, un nou produs sau serviciu, internetul ii face constienti pe utilizatorii sai de existenta pe piata a unor firme de care altfel nu ar fi auzit si nu ar fi stiut ca exista.

Promovarea aduce cu sine foarte multe beneficii, precum un trafic mai crescut inspre siteul dumneavoastra, iar acesta este principala tinta deoarece ajuta la marirea vanzarilor si la maximizarea profitului. Un trafic in crestere pe site-ul dumneavoastra inseamna un numar de clienti mai mare care acceseaza site-ul, multe cumparaturi si astfel profitul este unul in crestere.

Cum te putem ajuta noi?

Intra in contul tau cu userul si parola personala de pe site.

> Contul meu > Profilul meu (completeaza toate rubricile)

> Contul meu > Profilul de afacere (completeaza si incarca pozele conform indicatiilor si daca la rubrica "Caracteristici oferite de dvs" ai dori ceva personalizat contactati-ne.)

> in partea de sus vedeti mesajul "Pentru a va activa profilul, trebuie sa achizitionati calitate de membru intr-unul din urmatoarele grupuri:" si va apare VIP 8, VIP 10 si VIP Unlimited

> alegeti un pachet apasati pe el si va va directiona pe pagina Cos de unde il puteti achizitiona

> dupa validarea plati va intoarceti pe > Profilul de afacere si apasati Afisare profil (in acest moment este vizibil pe site)

> exista trei categori: Basic, Pro, VIP.
Basic daca achizitionati pachetul VIP 8 si beneficiati de toate facilitatile acestui pachet.
Pro daca achizitionati pachetul VIP 10 si beneficiati de toate facilitatile acestui pachet.
VIP daca achizitionati pachetul VIP Unlimited si beneficiati de toate facilitatile acestui pachet.
Categoria Pro si VIP beneficiaza in plus de indexarea pagini companiei suplimetar in internet.

> Pe prima pagina a site-ului in partea de jos aleator tot timpul vor fi 10 promovari expuse

> In partea de sus pasand pe "Companii Recomandate" se va deschide pagina cu toate companiile

> Beneficiati de promovare si indexare in Google, Yahoo, Bing, Ask, FB, forumuri si bloguri

Daca sunteti de acord cu cele mentionate mai sus, nu trebuie decat sa achizitionati un pachet VIP Unlimited
din contul de User si restul facem noi pentru dumneavostra.

Cu stima,
Echipa Anunturiurgent.Ro