Cum public un anunt?

   Doresti sa publici un anunt pe website-ul nostru? Nimic mai simplu, trebuie doar sa urmezi pasii de mai jos!


PASUL 1
Selecteaza butonul pentru adaugarea unui anunt si alege categoria corespunzatoare. Toate anunturile sunt gratuite.

PASUL 2
Completeaza formularul anuntului cu atentie si posteaza anuntul simplu si rapid pe website.
Textul anuntului trebuie sa contina minimum 2 cuvinte despartite de spatiu si foarte important, anunturile cu poze au intotdeauna mai mult succes.
Titlul anuntului trebuie sa fie scurt, clar si precis. Daca vindeti un autoturism scrieti marca autoturismului, daca vindeti un imobil mentionati strada/cartierul sau zona, daca doriti sa angajati scrieti denumirea job-ului, daca vindeti electronice sau alte produse mentionati marca produsului. Nu folositi majuscule decat la inceputul titlului si nu scrieti tot titlul cu litere de tipar - nu scrieti cu caps lock. In descrierea anuntului evitati prescurtarile cuvintelor care compun textul anuntului. Anuntul dvs. poate avea pana la 3000 de caractere, suficient pentru a face o descriere corecta. Textul anuntului trebuie sa descrie clar si concis ceea ce dvs. aveti de oferit. Intotdeauna lasati un spatiu dupa virgula, respectati regulile de scriere literara.
Pretul trebuie sa reflecte cat mai corect pretul pietei si al zonei. Daca nu doriti sa treceti pretul, scrieti zero sau alegeti Gratuit sau Verifica cu vanzatorul.
La rubrica "Locatie (doar din Romania)" treceti doar Orasul.
Rubricile "Numele tau" si "Telefon mobil" si "E-mail" sunt obligatorii si trebuie completate.
Recomandam sa treceti informatii cat mai reale si corecte pentru a putea fi contactat.
Este indicata adaugarea cel putin a unei poze la fiecare anunt. Daca nu aveti o poza, website-ul va afisa o poza implicita.
Optional puteti scrie si o adresa de website.
Pentru ca anuntul sa fie publicat trebuie sa bifati “Am citit si sunt de acord cu Termenii si Conditiile site-ului” si uneori posibil “Esti om nu robot? Atunci te rugam Bifeaza!”


PASUL 3
Selecteaza butonul de publicare dar nu inainte de a te asigura ca toate datele sunt corecte. In acest pas iti poti evidentia anuntul pe website alegand una din optiunile oferite. Poti afla mai multe despre produsele de evidentiere aici >>


PASUL 4
Anuntul tau este publicat imediat pe website ca anunt simplu.


PASUL 5 PLATA

In cazul in care anuntul tau nu este gratuit (Anunt promovat, evidentiat, etc.), apare pagina de plata a produsului cerut. Aici se pot verifica detaliile legate de pret. Plata propriu-zisa se poate face prin Paypal, SMS, Card Bancar sau Creditul AUrgent. Daca nu doresti aceste servicii, reintoarce-te la paginile anterioare si schimba caracteristicile anuntului. La postarea reusita a anuntului prin procesatorul de plata ales veti primi din partea acestuia datele de identificare a plati pentru anuntul dumneavoastra. Acestea indotdeauna contin ID anuntului postat. Anunturile care incalca Termeni, Conditiile si Politica website-ului de publicare nu vor aparea fiind oprite automat de sistem la publicare iar in acest caz daca anuntul a fost unul cu plata contravaloarea nu se va restitui Daca nu reusesti sa postezi anuntul dupa mai multe incercari, te rugam sa semnalezi aceasta problema pe pagina de contact


Important! Exista optiunea de a modifica anuntul in momentul in care te autentifici in contul tau.

  • Anunturile sunt valabile timp de 30 de zile calendaristice.
  • Din "Contul Meu" anunturile pot fi sterse inainte de expirarea perioadei de valabilitate.