Acest anunt este expirat.

Bunuri mobile necorporale - ROMINEX S.A

Romania, Bucuresti, Bucuresti
Publicat de 1 luna
ID #3780
QR CODE
Vanzatorul nu a incarcat nicio poza Vanzatorul nu a incarcat nicio poza
203768 Lei
Bunuri mobile necorporale - ROMINEX S.A
Romania, Bucuresti, Bucuresti,
Publicat de 1 luna

Descriere

ROVIGO SPRL, cu sediul în Bucureşti, Intr. Mareşal Josef Pilsudski, nr. 2, sector 1, număr de înregistrare în Registrul Formelor de Organizare a UNPIR II - 0008, CUI RO 20715409, în calitate de administrator judiciar al debitorului S.C. ROMINEX S.A., desemnat prin Sentinta Civila nr. 220/26.01.2012 pronunţată de Tribunalul Timis secţia a II-a Civila, în dosarul nr. 5600/30/2011, privind pe debitoarea S.C. ROMINEX S.A. – în insolventa, avand sediul în Timisoara, str. Alexandru Odobescu, corp A, nr. 2, jud. Timis, numărul de ordine in Registrul Comerţului – J35/43/1991 şi Codul Unic de Înregistrare 1830991 .Prin prezenta Publicatie de vanzare se aduce la cunostinta generala ca la data de 28.09.2020 orele 14.00, la sediul lichidatorului judiciar din Bucuresti, Intrarea Maresal Josef Pilsudski nr.2, sect.1, va avea loc vanzarea in bloc a bunurilor mobile necorporale aflate in proprietatea ROMINEX S.A – 34.044 actiuni detinute de societatea ROMINEX la societatea IMOCREDIT IFN S.A , prin licitatie publica deschisa , cu strigare . Pretul de pornire al licitatiei il reprezinta valoarea de piata prevazuta in raportul de evaluare intocmit de CONADI VALUATION SERVICES in data de 26.06.2019 respectiv : 34.044 de actiuni la pretul de 5.99 lei / actiune , exclusiv TVA , rezultand un pret total in cuantum de 203.768 lei , exclusiv TVA . Informatii suplimentare privind caracteristicile bunurilor mobile necorporale obiect al vanzarii sunt cuprinse in Regulamentul de vanzare , parte integranta a Caietului de Sarcini .
In conformitate cu dispozitiile art. 53 din Legea nr.85/ 2006 , bunurile instrainate de lichidatorului judiciar in exercitiul atributiilor sale sunt dobandite libere de orice sarcini .
Toti cei care pretind un drept asupra bunurilor scoase la licitatie sunt invitati sa faca cunoscute pretentiile lor administratorului judiciar cu cel putin 24 ore inainte de data stabilita pentru vanzare , sub sanctiunea de a nu fi luate in considerare dupa aceea .
Persoanele care vor sa liciteze sunt invitate sa se prezinte la sediul lichidatorului judiciar pentru achizitionarea caietului de sarcini al bunurilor mobile necorporale obiect al vanzarii .
Pretul caietului de sarcini este de 5000 de lei , exclusiv TVA .
Licitatorii au obligatia depunerii unei garantii in valoare de 10 % exclusiv TVA , din pretul de pornire a licitatiei , in contul nr. RO92 BRDE 360S V059 7310 3600 deschis la BRD – suc. TIMISOARA pe numele SC ROMINEX S.A – in insolventa si de semnare a unui acord de confidentialitate , in conformitate cu art. 14 din Regulamentul de Vanzare .
Documentele de participare la licitatie trebuie depuse la registratura ROVIGO S.P.R.L cel mai tarziu in ziua lucratoare anterioara organizarii licitatiei publice , intre orele 9.00 - 17.00 si sunt cuprinse in caietul de sarcini .
0724.323.442

Informatii suplimentare

 

Contacteaza vanzatorul

  Imaginea vanzatorului
  ROVIGO SPRL
  Utilizator neinregistrat
  Aceast anunt a expirat, nu puteti contacta vanzatorul.

  Distribuiti acest anunt pe retelele sociale si ii va creste ponderea vizibilitatii sale pe Google

  Retineti!

  Acest site nu are niciodata nicio legatura cu tranzactiile.
  Daca cineva pretinde ca vinde de la noi, este vorba de o frauda si trebuie raportata.

  Nu platiti niciodata in avans si nu dati cuiva pe care nu l-ati intalnit contul dv. bancar.
  Cerceteaza valoarea de piata si vezi produsul înainte de a-l cumpara.

  Daca este posibil, intalniti-va personal si efectuati tranzactia.
  Evitati daca nu verificati in avans, prin telefon sau prin alte mijloace, anunturile.

  Fiti constienti de anunturile cu limbaj spart si de reclame care par prea bune pentru a fi adevarate.
  Intreaga responsabilitate revine acelor care posteaza anunturile.

  203768 Lei

  Salveaza acest anunt in SmartPhone sau pe Tableta!

  Disponibil pe smartphone si tableta

  Informatiile vanzatorului

  Imaginea vanzatorului
  ROVIGO SPRL
  Utilizator neinregistrat

  Locatia anuntului

  Romania, Bucuresti, Bucuresti