Comodo SSL
Postand si platind anunturi pe www.AnunturiUrgent.ro sansa dvs. de a vinde sau cumpara creste considerabil.

   Inainte de a adauga anuntul pe acest WebSite, va rugam sa cititi si respectati urmatoarele indicatii de adaugare a unui anunt :

   In cazul in care anuntul este platit, dar incalca prevederile WebSite-ului, acesta va fi publicat cu modificari care sa corespunda unui internet decent! In masura in care acest lucru nu este posibil anuntul nu va fi publicat, fara a se restitui bani!
Aveti posibilitatea alegeri unei categorii, apoi selectati sub-categoria corecta si adecvata ofertei din anuntul dvs..
Titlul anuntului trebuie sa fie scurt, clar si precis. Daca vindeti un autoturism scrieti marca autoturismului, daca vindeti un imobil scrieti strada/cartierul sau zona, daca doriti sa angajati scrieti denumirea job-ului, daca vindeti electronice sau alte produse scrieti marca produsului. Utilizati maxim 30-40 de caractere cu tot cu spatii (nu folositi majuscule decat la inceputul titlului si nu scrieti tot titlul cu litere de tipar - cu caps lock).
In descrierea anuntului evitati prescurtarile cuvintelor care compun textul anuntului. Anuntul dvs. poate avea pana la 500 de caractere, suficient pentru a face o descriere corecta. Textul anuntului trebuie sa descrie clar si concis ceea ce dvs. aveti de oferit. Intotdeauna lasati un spatiu dupa virgula, respectati regulile de scriere literara.
Pretul trebuie sa reflecte cat mai corect pretul pietei si al zonei. Daca nu doriti sa treceti pretul, pune-ti zero.
Este indicata adaugarea cel putin a unei poze atasate anuntului. Daca nu aveti o poza, Webite-ul va afisa o poza implicita.
In rubricile "Locatia vanzatorului" si "Informatii vanzator" este de preferat sa treceti informatii cat mai reale si corecte pentru a putea fi contactat.
Optional puteti pune si o adresa de website.
Pentru ca anuntul sa fie publicat trebuie sa bifati “Am citit si sunt de acord cu Termenii si Conditiile WebSite-ului” .

   Anunturile sunt postate automat dupa validarea email-ului de catre dvs. din contul de email mentionat in etapa inregistrarii anuntului.

   Daca nu aveti cont sau anunt pe WebSite-ul Anunturiurgent.RO, puteti adauga acum anuntul dvs. fara inregistrare.
Va recomandam sa va inregistrati usor si rapid prin formularul Creeaza un cont
   Daca aveti un anunt pe WebSite si doriti sa-l promovati, dati click pe Autentificare si intrati in contul dvs., unde veti gasi anuntul (aveti posibilitatea sa il modificati), si posibilitatea de a-l pomova. Dati click si veti fi directionat catre procesatorul de plata PayPal, unde veti efectua plata.   Daca nu sunteti de acord cu regulile de mai sus, NU completati formularul de inregistrare, Nu va autentificati cu cont si parola individuala pe WebSite.

   Cu stima,
Anunturiurgent.RO

Publicitate OnlinePe www.AnunturiUrgent.ro poti posta un numar nelimitat de anunturi gratuite.
Gasesti anunturi noi si poti contacta usor pe cei care le-au postat, aici e locul unde poti sa vinzi sau sa cumperi la preturi atractive.

Anunturi Urgent, Anunturi Gratuite, Anunturi Online Gratuite, Anunturi Gratuite Romania


2013-2019 Toate drepturile rezervate. Copyright © www.anunturiurgent.ro


AnuntUrgent.ro | AnuntaGratuit.ro |

Legislatia UE: Autentificandu-ma, imi acord permisiunea ca anunturiurgent.ro sa configureze module cookie pe browserul meu.