Comodo SSL
Afacerea ta este promovata online?

Pentru a rasplati fidelitatea celor care ne urmaresc, oferim saptamanal trei Anunturi Premium cu o valabilitate de 30 de zile.

Astfel, pentru a participa la acest concurs saptamanal trebuie sa parcurgi urmatorii pasi:
1. Iti faci cont pe website-ul nostru www.anunturiurgent.ro (pentru a avea control asupra anunturilor tale din panoul de administrare), publici anunturile (conform Termeni si Conditii de publicare).
2. Da LIKE sau SHARE la unul sau mai multe anunturi publicate si lasa un comment daca doresti: www.facebook.com/anunturiurgent
3. Mai multe anunturi mai multe sanse de castig.

   Avantajele Anunturilor Premium.
Anunturile sunt afisate in mod distinctiv in paginile website-ului nostru, deasupra tuturor anunturilor gratuite. Spre deosebire de anunturile gratuite, anunturile Premium sunt permanent vizibile pe prima pagina si in paginile corespunzatoare categoriilor din care fac parte. Anunturile au sanse reale de a fi vizualizate de mult mai multe ori decat un anunt simplu pe website-ul nostru. Din datele noastre, un anunt promovat are de 11 ori mai multi cumparatori interesati.
Perioada de desfasurare a concursului: Saptamanal

Pentru a va promova mai rapid si eficient, va propunem sa va postati reclamele si anunturile in reteaua noastra de website-uri AnuntUrgent.ro Group


Anunturi Gratuite din Romania - detalii pe: AnuntUrgent.ro Group
Va oferim o alternativa o solutie de promovare online in Romania!   Cu stima,
Anunturiurgent.RO

Publicitate OnlinePe www.AnunturiUrgent.ro poti posta un numar nelimitat de anunturi gratuite.
Gasesti anunturi noi si poti contacta usor pe cei care le-au postat, aici e locul unde poti sa vinzi sau sa cumperi la preturi atractive.

Anunturi Urgent, Anunturi Gratuite, Anunturi Online Gratuite, Anunturi Gratuite Romania


2013-2018 Toate drepturile rezervate. Copyright © www.anunturiurgent.ro


AnuntUrgent.ro Group in Romania:
AnuntUrgent.ro | AnuntaGratuit.ro |
Anunturi gratuite

Legislatia UE: Autentificandu-ma, imi acord permisiunea ca anunturiurgent.ro sa configureze module cookie pe browserul meu.